God Jul och Gott Nytt År

tillönskas alla Flustretbor!

Vi vill börja med att tacka er alla för ett gott samarbete under det år som gått. Vi har alla bidragit till att hålla ordning och reda i våra gemensamma hus så att trivsel och hemtrevnad kunnat bestå.

Vi vill också passa på att igen hälsa våra nya medlemmar välkomna och hoppas att ni kommer att trivas. Vi har ju haft förmånen att träffa en del av er på våra introduktionsmöten och ställde då också frågan om någon var intresserad av att ingå i styrelsen. Detta gäller såklart även "äldre" medlemmar eftersom det alltid finns något att göra.

Under det år som snart är slut har vi bl.a. bytt ut våra elkablage och dragit in 3-fas i våra lägenheter. Nu pågår byte av våra styrsystem för värme så att vi kan få ett jämnare flöde och problemet med att det tar så lång tid att få upp varmvatten är något som står högt på agendan. Vi får dock komma ihåg att husen är gamla och ibland lever sitt eget liv.

Vi hoppas att alla får en skön jul med mys och trevlig samvaro i ljusens sken. Tänk på att inte lämna något ljus utan uppsikt eftersom eldfaran är stor i juletid. Marko (vår fastighetsskötare) har i sitt uppdrag att gå brandsyn och se till att inget brandfarligt finns i våra trapphus. Se gärna vår brandskyddspolicy här.

När klapparna öppnats och lugnet åter infunnit sig hittar ni närmaste återvinningsstation i slutet av Södra Långgatan samt ÅVC i Rissne, se här. Kartonger och annat skrymmande får inte kastas i våra sopnedkast/soptunnor.

Reser ni bort över jul, meddela gärna någon av grannarna så hjälper vi varandra att hålla uppsikt över våra hem och slipper komma hem till att någon har haft oväntat besök.

Ta hand om er och kör försiktigt om ni ska ut i trafiken!

Vänligen
Styrelsen