Sommarhälsning

Nu är sommaren äntligen i antågande och vi kan glädja oss åt sol, blommor och svalkande bad.

Kring våra hus växer maskrosorna, som ju är riktigt vackra än så länge, och på gården har vi satt ut bord, stolar och parasoll. Grillen är också redo för sköna stunder i kvällssolen.

Nu efterlyser vi er som tycker det skulle vara trevligt att vara med och bilda en gårdskommitté vars uppgift blir att hjälpa till med att få gården fin. Det handlar om att städa undan vintern när våren kommer, spola av gården och ställa ut sommarmöblerna. Vidare ansvarar gruppen för att å föreningens vägnar inhandla och plantera blommor i våra krukor och lådor efter eget tycke och smak. Vattna och hålla ordning hjälps vi alla åt med. Inför vintern ska det som inte ska vara kvar rensas bort och möblerna ställas ihop (dessa klarar att stå ute).

Info till er som är nyinflyttade:
För att komma till gården så går man till Gustafsvägen 10, en trappa upp. Dörren till gården är bredvid hissen och koden är samma i våra tre fastigheter.

Det skulle också vara roligt om intresse fanns för att bilda en trivselgrupp med uppgift att ta initiativ till gemensamma sammankomster. Vi har ju under några år t.ex. bjudit på adventskaffe, haft julgransplundring för barnen i föreningslokalen och sommartid festat på champagne, jordgubbar och kräftor på gården. Vi använder lokalen Gustafsvägen10 där vi kan samlas om det är för kallt ute.

Om ni vill vara med och hjälpa till med gården eller annan trivsel i vår förening kontakta gärna Viveca Sundström eller någon annan i styrelsen.

Vi önskar er alla en riktigt skön sommar!

Styrelsen