Styrelsens pågående arbete

Inventering av nycklar

Styrelsen kommer att göra en inventering av nycklar till fastigheten för att säkerställa att alla har de nycklar de är i behov av. Detta kommer ske genom att en representant från styrelsen går runt till samtliga och gör en inventering. Inventeringen kommer att påbörjas under april månad. Anslag kommer att sättas upp i portarna när det börjar bli dags. 

Uppmärkning av elmätare och vattenavstängningar

Arbete kring ny tydlig uppmärkning av elmätare och vattenavstängningar kommer att påbörjas under 2023. Detta kommer också att medföra att representanter från styrelsen kan behöva komma in i er lägenhet och vi kommer försöka göra det i samband med nyckelinventeringen. Anslag kommer även här sättas upp i portarna när det börjar bli dags.

Städdag 14 maj

I höstas hade vi en container på plats där alla medlemmar hade möjlighet att rensa sina förråd och kasta skräp. Den fylldes upp snabbt och vi beslutade att vi ska ha en städdag igen i vår där det kommer finnas möjlighet att både kasta eget skräp, delta på föreningens gemensamma fixardag samt samkväm på innergården. Datumet för städdagen är söndagen den 14 maj. Mer information kommer att sättas upp i portarna.

Vi i styrelsen vill också passa på att önska er alla en Glad Påsk!