Tänt var det här!

Snart är det dags att tända det första adventsljuset, sen är det inte långt till Lucia och jul. Vi tänder stämningsfulla ljus och njuter av glögg och pepparkakor. Tänk på att inte lämna ljusen obevakade och glöm inte att ta glöggen av plattan innan den kokar så ni inte bränner er på tungan. Vi vill ju att alla ska få julefrid.

Skulle olyckan vara framme finns numera seriekopplade brandvarnare i alla trapphus samt brandsläckare och brandfiltar på vindar och i tvättstugor. Se gärna över era egna brandvarnare, skulle någon inte fungera är ni välkomna att kontakta styrelsen. En god investering är att även själv införskaffa brandsläckare och brandfilt.

Vidare vill vi uppmärksamma alla om årets julklapp (med viss modifikation): ÅTERVINNING! Kartonger och julklappspapper lämnas med fördel på återvinningsstationen i slutet av Södra Långgatan. Kartonger får inte kastas i våra vanliga hushållssopor.

Vi vill tacka alla medlemmar för ett gott samarbete och engagemang under året som gått och hoppas på detsamma under 2019. Vi tar också tillfället i akt och redan nu önskar samtliga en riktigt GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR!

Styrelsen